Arxiu

En resposta a la senyora Lourdes Ciuró

Llegint el seu article conforme les properes eleccions seran les eleccions de la nostra vida, volia apuntar-li algunes coses.
Jo tinc 52 anys i porto més de dos anys a l’atur. Des que CiU governa a Catalunya, no han fet res per a mi, per facilitar que trobi una nova feina. Gràcies a CiU i al PP, amb la seva reforma laboral, la meva dona també està en atur, amb una indemnització de misèria. La meva filla estudia a un institut on falten professors i els alumnes s’apilen més de 30 a una aula. I al preu que vostès han posat la universitat, ja veurem si li podrem pagar. L’àvia es passa setmanes esperant les proves diagnòstiques que necessita, i mentre ha de pagar força més pels medicaments, gràcies a l’euro per recepta i al nou copagament del PP.
Potser sí que seran les eleccions de la nostra vida, perquè al pas que anem seran les últimes en les que podrem votar. Seran les eleccions de la nostra vida perquè, si guanya CiU, el partit de la senyora Ciuró, ens temem que tots els problemes de la família no es resoldran, anant possiblement a pitjor.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top