Arxiu

Resposta al senyor Martínez

Té tota la raó i a més la situació que reflecteix vostè, malauradament, no és diferent a la que pateixen durament moltes persones. Dit això i amb la mateixa contundència li pregunto: Qui deu a Catalunya quasi 200 milions d’euros per fer polítiques actives d’ocupació? Qui deu a Catalunya 759 milions pactats bilateralment amb l’Estatut? Qui deu a Catalunya 4000 millions d’euros per inversions a Renfe Rodalies? Per altra banda, qui ens va deixar una herència de 40.000 millions de deute? O un dèficit de 8.300 millions d’euros? O factures pendents de 54.000 milions i milers d’expedients de dependència per resoldre?
Si Catalunya tingués, en definitiva, 16.000 millions d’euros que se’n van cada any i no tornen i que són dels catalans i catalanes, els gestionaríem al servei i en benefici de la nostra gent, en polítiques en favor de la competitivitat i de la cohesió social. Per tant, i tant que són les eleccions de la nostra vida! Ho són,  perquè tenim l’oportunitat d’apuntalar el nostre present i garantir la viabilitat del nostre futur, que ara mateix l’Estat Espanyol ens té embargat.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top