Arxiu

Emily Mézières: «‘ZigZag’ és un duo vídeo-dansa sobre la primera passa»

La vuitena edició del festival El Més Petit de Tots, amb propostes escèniques per nens i nenes de 0 a 5 anys, s’acomiada aquest cap de setmana a Sabadell i a cinc ciutats més amb una fantàstic acollida del públic.
Dels quatre muntatges que resten per veure a Sabadell, per exemple, només queden entrades ja per ZigZag –dissabte a les 11.30h. i les 13h. a LaSala Miguel Hernàndez–, un solo coreogràfic de la companyia francesa Etantdonné que és en realitat «un duo de dansa i vídeo sobre l’aventura de les primeres passes d’un infant».
Ho explicava des de l’Urpí la seva intèrpret, Emily Mézières, que juga també amb ombres en aquesta proposta d’«estètica molt japonesa», inclosa la música. La coreografia és de Frédérike Unger i Jérôme Ferron, els directors artístics de la companyia.
ZigZag també s’ha vist al Mercat de les Flors, diumenge passarà per Olot i entre setmana l’han vist escolars de Sabadell, que «reien i s’expressaven» durant la funció, diu Mézières.
LaSala, organitzadora del festival, acull diumenge Fora és un lloc, espectacle de titelles i objectes de l’andalusa Arena en los bolsillos, i el Teatre Principal H2O, de l’alemanya HeliosTheater (dissabte) i els Concerts per a nadons, d’El Canal-Centre d’Arts Escèniques de Salt/Girona (diumenge). Aquest any el certamen s’ha ampliat també a Lleida, Benicàssim i, des del 2010, Igualada.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top