Arxiu

Atenció al ciutadà a l’Hospital Taulí

Sovintegen al D.S. escrits d’agraïment a l’hospital del Taulí. Jo, en el seu moment, també ho he fet. Però avui he anat a una consulta, programada des de feia mesos, a les 11 del matí. Minuts abans ja era a la sala d’espera. Uns deu minuts després, he passat a la consulta del metge, un professional excel.lent.
Una vegada acabada la visita, he hagut d’anar al taulell de recepció i, per indicació d’un empleat, he agafat número a una de les màquines instal.lades amb aquest fi. M’ha tocat el P144! La sala d’espera estava plena i l’espera resultava angoixant. Al cap d’una estona, m’adono que estan fent el núm P111. He calculat que n’hi hauria per estona, la qual cosa no em podia permetre ja que la persona que cuida la meva mare plega a les 13 hores. He deduït que no en sortiria fins a les 3 de la tarda… Era un procés lent i amb poques pesones al taulell  per atendre, entraes, sortides i gestions pe a noves visites.
Feia més de 45 minuts que m’esperava i he anat al tau-
lell per preguntar si em podien segellar les receptes i prou, doncs no podia esperar tant temps. Sense cap amabilitat i amb to esquerp, el noi del taulell m’ha dit que “si no em podia esperar, que me n’anés a casa”.
Evidentment, he marxat sense hora per la propera visita. M’ha semblat indignanat que, per aquest simple afer, m’hagués d’esperar dues o tres hores més….! He arribat a casa 20 minuts abans del temps que la persona que cuidava de la mare marxés. He arribat angoixada i emprenyada, més que res per la pèssima atenció a l’usuari, per la manca d’amabilitat al ciutadà que fa una simple pregunta.
Les retallades afecten també el sector sanitari i els professionals es deuen veure atrapats per manca de més personal i per un cúmul de feina que els sobrepassa. Però el ciutadà, el pacient, no en té cap culpa. Prou se les veu malament a l’hora d’haver de fer llargues cues per ser atès i per altres gestions burocràtiques. A més de tot això, tenim el servei de les “màquines”, un autèntic guirigall pels que no saben com funcionen, tot i que hi ha una persona que t’informa i t’ajuda si tens problemes.
Em queixo per les llargues esperes. A la visita s’hi està, com a molt, un quart d’hora i, després te’n queden 3 de torn per tal que et donin hora per la propera visita. Lentitud, desgana i poca amabilitat per part del personal que ha d’atendre el públic. Sempre rep el mateix. Tot està malament, res no funciona com hauria de funcionar, la crisi és el gran epitafi del nostre dia a dia… però, si us plau, els que teniu una feina hauríeu d’estar satisfets i procurar de no fer pagar els vostres mals humors als usuaris, als que prou pena tenen d’haver de recórrer a l’hospital per ser atesos i visitats. Trobo injust i inhumà el funcionament del Taulí. Si hi ha felicitacions, també les queixes s’han de posar de manifest. Davant d’aquesta experiència desagradable, em queda clar que no repetiré les visites al metge del Taulí, tot i essent conscient de la seva magnífica professionalitat.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top