Arxiu

L’AVAN sense places concertades

Això de la crisi és molt fort i, ara per aquí, ara per allà, ens van retallant els beneficis de l’estat del benestar. Sovint les retallades arriben a temes tan importants pel present i pel futur com l’educació i la sanitat. Així, ara m’assabento que l’entitat AVAN no podrà inaugurar el seu nou centre del carrer de l’Estrella, amb sort, fins l’any que ve per la raó que la Generalitat els ha denegat concertar les més de 60 places que els havien sol.licitat, amb la qual cosa no podrà oferir els serveis d’Hospital de Dia de Demències. No cal dir la importància de l’AVAN per les persones amb malalties neurològiques que, malauradament, cada dia són més. Com a sabadellenca que coneix algunes persones afectades per aquesta malaltia em sap molt greu, m’indigno i protesto. Veig que la Generalitat no té prou clares les necessitats punyents de la gent.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top