Arxiu

Bus-Vao per fer bonic?

Tothom sap que arreu d’Espanya s’han fet aero-
ports i vies de trens sense passatgers, autopistes que no van enlloc, rotondes innecessàries, centres esportius i culturals faraònics, etc. Però el disbarat no s’acaba aquí, sinó que continua, ja que algunes d’aquestes infraestructures que podrien tenir utilitat no es poden utilitzar per caprici d’algun governant. Dissabte a la tarda l’autopista C-58 anava ben plena de vehicles en direcció a Barcelona, que s’havien de parar de tant en tant, i la meva sorpresa va ser veure que l’espectacular BUS-VAO estava tancat i els cotxes no podien accedir-hi, i em diuen que el mateix passa els dies feiners a determinades hores. Algú ho entén? Que potser aquest espatarrant BUS-VAO és només per fer bonic?

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top