Arxiu

Descomptes i premis

És certament encoratjador veure els esforços que estan fent els botiguers i comerciants dels mercats de Sabadell per animar-nos a comprar en aquestes  dates en què el consum solia arribar al punt més alt de l’any. Arreu veiem lletrerets amb descomptes als diversos productes i diferents premis i sortejos. Tot això diu molt a favor dels nostres comerciants i de la seva professionalitat perquè, quan apliquen rebaixes, d’alguna manera renuncien a una part dels seus guanys, amb el que ens ajuden una mica a suportar aquesta crisi. Cal agrair-los aquest esforç, però malauradament, tant com les butxaques escurades de moltes famílies que per força han de renunciar a comprar com ho feien abans, també hi ha la por dels qui no s’han vist tan afectats per la crisi i s’estan de consumir “per si de cas”. Esperem que la malmesa economia es reactivi una mica i uns trobin feina i els altres perdin una por no sempre justificada. Ho necessitem perquè, com deia un encertat eslogan, el comerç és la vida de la ciutat.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top