Arxiu

Prohibició a la parròquia de la Creu Alta

Dijous, dia de Santa Llúcia, com cada any, em vaig dirigir a l’església del meu barri, la Creu Alta, per a posar un ciri a la Santa. Quan vaig arribar a l’església i entrar per a posar el ciri, que ja portava de casa, un senyor procedent de la sagristia m’ha prohibit la utilització del mateix ja que no era comprat en aquesta església.
Una església no és una casa per als cristians i oberta a tothom? Per què jo no puc portar un ciri de casa i posar-li a la meva Santa?  Per què m’han d’obligar a comprar un ciri a la mateixa església on el vull posar?
Després de la negativa d’aquest senyor a que fes ús del meu dret d’entrar a l’església i posar un ciri a la meva Santa, he hagut d’anar fins a un altre barri on sí que he pogut exercir aquest dret.
Espero que els ciutadans i feligresos d’aquesta església s’assabentin com es tracta als fidels.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top