Arxiu

Sabadell prèn partit contra el càncer a La Marató

La Marató de TV3 ha fet una nova crida i els sabadellencs han tornat a respondre amb entusiasme i il·lusió. Un centenar d’entitats, institucions i empreses s’han sumat a aquesta iniciativa, que enguany vol recollir diners a favor de la lluita i la investigació contra el càncer, i han programat per avui i demà un seguit d’activitats lúdiques, formatives i en especial de sensibilització de la societat sobre aquesta patologia, la necessitat d’adoptar hàbits saludables que permetin reduir l’aparició de casos i la importància de les campanyes de detecció precoç. Però més enllà, els actes de La Marató pretenen oferir un calurós i sincer recolzament als afectats i les seves famílies.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top