Arxiu

Qüestió d’estils!

Llegeixo al D.S., del dia 15/12/2012, que segons l’Entesa per Sabadell, “una vez más se pone en evidencia el estilo barriobajero y manipulador de M. Bustos”. Evidentment, ja sabem que no és obligatori estimar ni tan sols respectar, -qüestió d’estil-, l’alcalde de la ciutat, el que una gran majoria de sabadellencs coneixem de prop, estimem, respectem i hem votat. Recordem que té 13 regidors.
També comprenem que els partits polítics que, des de fa molts anys, no aconsegueixen més de 2 regidors -els que els sabadellencs els hi donen des de fa molts anys-, aprofitin totes les ocasions per fer-se sentir. A veure si així… I com que a Sabadell ens coneixem tots, per sort sabem de sobres qui té un “estilo barriobajero”. I aquest no és pas l’alcalde, i testimonis n’hi ha de sobres per saber qui és qui.
I que per molts anys!

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top