Arxiu

Amb la salut no s’hi juga

Fa uns dies vaig llegir en aquest mateix diari una carta en la qual es qualificava l’hospital del Taulí com ‘la joia de la corona’ que tenim els sabadellens i considero que és una frase molt adient per referir-nos a una de les millors i més satisfactòries coses que tenim a Sabadell i que caldria que en fóssim conscients. Perquè el Taulí és un centre hospitalari on es practica l’excel.lència per part dels professionals que treballen en un o altre departament, amb un tracte i una eficàcia que, pel que em comenten alguns coneguts de fora de Sabadell, no arriba a aquest alt nivell en altres hospitals.
I és per això que desitjo que tots els que hem anat al Taulí a visitar-nos o a visitar algún malalat, hem de fer pinya perquè no ens el facin malbé amb les retallades que volen aplicar a la sanitat. Ara, al vestíbul de l’hospital hi ha unes taules on recullen signatures contra les retallades que la Generalitat vol imposar a la sanitat pública. Seria una mostra de conscienciació, i fins i tot d’amor a la ciutat, que tots els sabadellencs ho recolzéssim amb la nostra firma. No hem de permetre, de cap de les maneres. que ens rebaixin la qualitat d’un servei exemplar. Amb la salut no s’hi juga.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top