Arxiu

Qui m’ho explica?

Resulta que a les entrades dels Jardins de Caixa Saba-
dell, gairebé l’únic pulmó verd al Centre, hi ha ben indicat que els gossos s’han de portar lligats. Els amos dels animals ho compleixen doncs els porten ben fermats, però resulta que els gossos es passegen amb els seus amos per la gespa i, clar, allà hi fan de tot, pipí i popó, que després recullen amb una bossa de plàstic. Però també resulta que allà a on fan pipí i popó totes les tardes està ple de criatures de curta edat, que juguen per terra, i alguns arrossegant inclús els seus “bocates” per sobre la gespa. I aixó sí que és perillòs i antihigiènic.
Per tant, crec que hauria d’haver-hi un lloc apartat de la gespa on els gossos fessin les seves necesitats i que la zona on els infants es rebolquen i juguen estigués polida i neta,i sense cap tipus de bacteri propiciat pels gossos. Crec que els amos dels animals haurien de ser-ne conscients.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top