Arxiu

Amortització de les infraestructures

Em nego a discutir si les infraestructures inaugurades suara són oportunes o no, si arriben amb retard o s’inauguren sense estar acabades; però el fet és que hi són i que cal amortitzar-les.
Dos exemples recents, el TGV fins a Figueres i el carril Bus-VAO. Si el TGV (de totes maneres és clar que es Alta Velocidad Española, però deixem-ho) no compleix els objectius d’unir Catalunya amb Europa per manca d’acord amb la xarxa dels ferrocarrils francesos (Estat Francès/Estat Español, no ho oblidem) i no es té en compte els desplaçaments d’anar per feina, es podrà dir i amb raó que ha estat un malbaratament de despesa pública.
Pel que fa al carril Bus-VAO, tal com està plantejat avui, és una infraestructura que mai de la vida ni s’amortitzarà ni complirà plenament l’objectiu pel qual va estar pensat. ¿Té sentit que els autobusos directes des de Sabadell o des de Terrassa a Barcelona deixin de prestar servei a partir de les 9 del matí? Té sentit que els caps de setmana estigui tancat? Té sentit que només s’utilitzi en un sol sentit segons l’hora del dia?
Les infraestructures hi són, la inversió pública ja s’ha fet, per què hem de permetre que no s’amortitzi el 100%?

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top