Arxiu

El llenguado és llenguado?

El mero és mero? Faig aquestes preguntes cada cop que vaig al restaurant. Cansada que m’ensarronessin, he optat per preguntar. La majoria dels cops es molesten però davant la meva exigència acaben reconeixent que el llenguado en realitat és panga i el mero perca.
El panga procedeix del riu Mekong (Asia) i la perca del Nil del llac Victoria (Africa). Segons l’OCU presenten substàncies nocives per a la salut. Quan intento fer entendre que aquesta mena de peixos no s’haurien d’oferir i que si ho fan, posin els seus noms al menú, comenten que posar llenguado i mero queda millor. O sigui que ens donen gat per llebre i tan contents. I això passa en restaurants catalogats de primera categoria que no tenen cap escrúpol enganyant els clients amb productes de baixa qualitat per tal d’augmentar els seus guanys. Informar-se, reclamar i exigir el que ens ofereixen evitaria fraus com aquests que perjudiquen la nostra salut.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top