Arxiu

Felicitació al Parc Taulí

El dia 1 de gener vaig ingressar a Urgències del Taulí per problemes digestius i em van donar d’alta el dia 3. Durant les dues nits i les moltes hores d’ingrés vaig rebre tota clase  de serveis i atencions per part del personal sanitari, i en especial de la Dra. Maria Dolores Ferrer, que és una persona extraordinària.  Amb aquesta carta vull manifestar el meu agraïment i la meva felicitació per aquest servei i vull exigir al Govern que no faci més retallades que puguin perjudicar aquest magnífic funcionament del nostre hospital.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top