Arxiu

Avís per a Josep Pont (†)

Poques vegades, Josep, t’he dedicat unes ratlles al D.S. (que de ben segur llegeixes al quiosc del cel) per avisar-te d’un fet com aquest, i és que des de divendres, 11 de gener, hi ha una extraordinària boja del teatre entre les boires d’aquí dalt. T’ho aviso per tal que la cerquis i la instis sovint a fer xerrades i pràctiques sobre aquest món que, des de sempre, ha trasbalsat la vostra existència. Se’ns n’ha anat l’Anna Lizaran. I a tu t’ha vingut a alegrar, si cap més, tots aquells instants que, tot deixant descansar el piano, t’endinses en la màgia extraordinari del teatre. Gaudeix de l’Anna, del seu temperament i força, dins i fora dels escenaris. Inspireu, plegats, a tots els que fan i estimen aquest art. I amb una màscara cadascun feu-nos somriure i plorar alhora, amb la genialitat que ens vàreu oferir mentre estàveu entre nosaltres.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top