Arxiu

Desprotecció

Fa més dos anys i mig vaig patir una caiguda al mig del carrer degut al mal estat del paviment. Posteriorment a l’accident, vaig comunicar-ho a l’Ajuntament per tal que no passés el mateix a una altra persona. L’Ajuntament es va mostrar  indiferent a la meva persona i de l’únic que es va preocupar va ser d’arreglar el paviment per exculpar-se de tota responsabilitat.
A causa d’aquesta caiguda, tindré mal de per vida ja que sóc una persona gran i en pateixo diàriament les conseqüències. Lògicament tinc una sensació de desprotecció i malestar vers l’Ajuntament. Experiències com la meva no es poden permetre i l’Ajuntament ha de donar la cara i garantir la protecció, seguretat i benestar dels ciutadans. Per sort, no tot són males notícies i vull agrair l’atenció rebuda de la Policia Municipal i del Síndic de Gregues de Sabadell que em van ajudar en tot moment.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top