Arxiu

Recollida pneumàtica d’escombraries

Em sembla que el nou sistema de recollida pneumàtica d’escombraries instal.lat a uns quants carrers del Centre és molt positiu i que ajudarà a tenir més neta la ciutat. He mirat vàries vegades els dos grups dels nous contenidors que tinc prop de casa i, allà on abans hi havien quedat restes de bosses, cartrons, vidres, etc. ara està tot net i polit. Es poden dipositar les bosses a qualsevol hora i, sobretot, s’ha eliminat la forta pudor que sortia dels antics contenidors que, principalment a l’estiu, et feia canviar d’acera per evitar-los. I a més ens ha alliberat del soroll que feien els camions de recollida que, al vespre o a la matinada, fins i tot et despertaven. Potser hi ha hagut algun inconvenient en la recollida del cartró, però estic segur que es normalitzarà. M’agradaria que en el futur, quan l’economia vagi millor del que va ara, aquest sistema de recollida pugués estendre’s a més carrers de Sabadell.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top