Arxiu

Negar la democràcia

No entenc com la diputada Montserrat Capdevila pensa que jo sóc independentista (D.S. 2-2-13). En l’entrevista no vam parlar d’independentisme en tota l’estona. Tota la conversa va girar exclusivament en torn un sol tema: el Dret a Decidir, i prou. Comprenc que a ella l’interessi confondre els dos conceptes, però són ben diferents. No li retrec que negui l’independentisme, és ben lliure. Sinó que negui, amb excuses surrealistes, un dret tan universal com el Dret a la Vivenda, el Dret a la Sanitat Pública, el Dret a l’Ensenyament, la Llibertat d’Expressió o la mateixa democràcia. És d’això del que estem parlant. És això el que em treu de polleguera i trobo insultant, que s’argumenti contra un acte tan democràtic com un referèndum.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top