Arxiu

Qui m’ho pot explicar?

Qui m’ho pot explicar?
El dimecres, dia 6 de febrer, al Casal Pere IV hi va haver una reunió-trobada de Càritas. Jo vaig haver d’anar a la segona planta per altres afers i vaig veure preparat un pica-pica excepcional i abundant. Bé, fins aquí tot correcte, però resulta que aquest dissabte, dia 9, vaig haver d’anar a tres farmàcies buscant un medicament que no trobava i a totes elles hi havia gent voluntària de Càritas que, a l’entrar, t’abordaven i et donaven una llista de medicaments amb preus inclosos i et deien si volies col.laborar a la campanya per la gent necessitada.
Fins aquí tot correcte, però jo em pregunto, i com jo molta gent: no hauria sigut millor que, en acabar la reunió del Casal Pere IV, cadascú hagués anat a sopar a casa seva i l’import del pica-pica. si presumptament va ser pagat per l’organització, hagués servit per comprar medecines i, a fe de Déu, que se n’haurien comprat moltes. Hi ha algú que m’ho faci entendre? Gràcies.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top