Arxiu

L’OAR Gràcia opina?

M’han sorprès les declaracions que el Sr. Salvador Gomis ha efectuat com a president de l’OAR Gràcia, al Diari de Sabadell del passat dissabte 16 de febrer, sobre la renuncia a l’alcaldia del Sr. Manuel Bustos.
Penso que el Sr. Gomis pot manifestar una opinió tan decantada com la que ha fet si la fa a títol personal però, per respecte a la pluralitat de l’entitat, no la pot fer com a president. La seva opinió no és ni de lluny representativa del conjunt de l’entitat.
El Sr. Gomis ha anat més enllà de valorar el fet que el Sr. Bustos deixi de ser alcalde i acusa la majoria de representants municipals de “mirar pels seus interessos” i de no respectar la presumpció d’innocència. Unes acusacions molt greus.
Sàpiga el Sr. Gomis que no es pot confondre la presumpció d’innocència amb el fet que es perdi la confiança política cap a un alcalde i un govern que el jutge ha imputat en ferm per greus delictes contra l’administració pública, perquè ha trobat indicis raonables de criminalitat desprès de gairebé tres anys d’investigació, denúncies i escoltes telefòniques.
Amb la corrupció no hi ha mitges tintes. Ho tenim absoluta fermesa en contra de tota corrupció o del contrari podem acabar sent-ne còmplices.
Finalment, voldria observar al Sr. Gomis que els ajuts i els beneficis que pugui rebre qualsevol entitat com la que presideix, ni són fruit d’una gràcia particular de l’alcalde ni formen part del seu patrimoni, sinó que són bens de tota la ciutat i són decisió de tot el Consistori.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top