Arxiu

Resposta al Sr. Isidre Soler

En relació a la carta del Sr. Isidre Soler, publicada el passat dijous dia 21, amb l’encapçalament “L’OAR Gràcia opina?”, en la qual feia una sèrie de comentaris arran les meves opinions recollides en l’edició del dia 16, voldria manifestar el següent:
-De la mateixa manera que se’m va identificar com a president de l’OAR Gràcia, a les altres persones entrevistades també se les va identificar amb el càrrec que ocupen a les seves respectives entitats. Això no implica que parlés en nom del club –enlloc no ho indica- sinó a títol personal, tal com vaig deixar clar a l’hora de fer l’entrevista, atès que el tema no tenia res a veure amb l’entitat esportiva que presideixo i respectant la pluralitat de tota la gent que en forma part.
-El resum de l’entrevista en unes poques línies, entenc que no recull el sentit de les meves paraules i sembla que pot haver creat malestar. Molt lluny la meva intenció, per la qual cosa demano disculpes a qui hagi interpretat algun tipus d’acusació partidista.
-Al respecte, vaig mantenir una cordial conversa telefònica amb el Sr. Isidre Soler per fer-li les puntualitzacions oportunes.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top