Arxiu

Incidents al campus de la UAB en una jornada de vaga amb seguiment alt

La vaga convocada avui dijous per la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública ha tingut un seguiment molt alt al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona, on no hi ha hagut activitat docent a les facultats de Filosofia i Lletres, Psicologia, Ciències de la Comunicació, Polítiques i Sociologia, Dret, i Economia i Empresa. En el marc de la vaga s’han produït alguns incidents a primera hora del matí com barricades per impedir l’accés a alguns edificis, o pintades, desperfectes a caixers automàtics o la crema de contenidors a l’eix central.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top