Arxiu

Condol

Davant la impossibilitat d’alleugerir-los el dolor provocat per un circumstància tan tràgica, escrivim aquestes línies per expressar el nostre condol i un sincer i profund sentiment de solidaritat cap als pares i la família de la Carla. Creieu-nos quan diem que, si hi ha qualsevol acció al nostre abast per provar d’alleugerir-vos el pes d’aquest fet tan dolorós, estem desitjosos de portar-la a terme.  I rebeu, si us plau, la més sincera i emotiva abraçada.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top