Arxiu

El far on hi ha tenebres

El passat 17 de febrer, l’Eulàlia Climent Canut va morir a l’edat de 88 anys com a conseqüència d’una insuficiència renal crònica. La seva malaltia la va portar a seguir un sever i feixuc tractament de diàlisi tan sols alleugerit per la tendresa i l’estima dels metges i infermeres que tan sàviament la van cuidar.
Els seus familiars més propers volen transmetre als doctors Almirall i Ibeas i a tot l’equip d’infermeria de la unitat de diàlisi de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, la dedicació i professionalitat amb la que van actuar durant tota la seva malaltia. Els tractaments i atencions que el citat equip humà van dispensar a l’Eulàlia li varen permetre tenir una bona qualitat de vida i que els seus poguessin gaudir d’ella durant molts més anys.
Igualment, volem tenir un record per la Isabel, la Raquel i per la resta de professionals de la planta 1a de l’Edifici VII Centenari de la mateixa corporació. La professionalitat, afecte, humanitat i entrega amb la que van tractar l’Eulàlia en les seves darreres hores de ben segur que li van donar la pau necessària per fer el traspàs i va ser un suport inestimable pels que l’acompanyàvem.
El millor dels diagnòstics sempre hauria d’anar acompanyat d’una carícia, de la sensibilitat, de la tendresa i de l’afecte, essències imprescindibles per a curar l’ànima. Gràcies a tots perquè això no li va faltar mai a l’Eulàlia. Gràcies per ser el far on hi ha tenebres.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top