Arxiu

Felicitació i recomanació al nou alcalde

Senyor Sánchez, en primer lloc felicitats pel nou càrrec. Bé, la felicitació ja està feta. Però la recomanació que li faig i es guanyará les simpaties, sobretot del Centre, és si fa arreglar totes les rajoles de la Rambla que es mouen, que són moltes, començant per les de davant el número 139, que és a on va caure la meva esposa i es va trencar la ròtula i va enguixada des del 1 de febrer. I conec molta més gent que ha caigut, però que ha tingut la sort de no trencar-se res. I aprofito per dir a tots els que caiguin que el primer que han de fer és trucar a la Policia Municipal per fer la denúncia “in situ” i si li fa mal avisar l’ambulància. Perquè si posteriorment volen fer la denúncia pertinent, serà atesa si hi ha una denúncia de la policia. Senyor Sánchez, crec que per evitar tot això és molt millor fer la reparació de totes les rajoles que es mouen.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top