Arxiu

Això és legal?

El dimarts dia 12, a les 9.15 quasi, davant del Col.legi d’Advocats del carrer Lacy, vaig presenciar un fet, per mi, força greu. La grua municipal matricula 5685-HFW pujava pel carrer Sant Oleguer i, a l’arribarr a la cruïlla amb Lacy, va frenar en veure un cotxe aparcat en zona de càrrega i descàrrega, va fer un gir a l’esquerra ( direcció prohibida) per anar ràpid a enganxar el cotxe i portar-lo a les seves dependències, abans no arribés el seu amo. Jo crec que seria just que la grua hagués continuat per Narcís Giralt, Jardí, Angel Guimerà, carrer del Sol, les Planes i finalment a Lacy, per remolcar el cotxe mal aparcat. A més, mentre un policia enganxava el cotxe, l’altre policia va anar a la Rambla per no deixar entrar els cotxes al carrer Lacy, fent que els conductors haguessin de seguir Rambla amunt i així el cotxe-grua podia sortir cap a la Rambla en contra direcció. Com volen que els conductors obeïm el Codi de Circulació si els que han de donar exemple ja no ho fan? Les lleis són iguals per a tots o, si no, anem malament.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top