Arxiu

Part vaginal després de cesària a l’Hospital de Sabadell

Tinc dues filles de 4 anys i 15 mesos, respectivament. Les dues han nascut a l’Hospital de Sabadell. La gran va néixer amb una cesària inevitable. Per al naixement de la segona, i davant els antecedents del primer part, em van donar a triar entre una cesària electiva o l’intent d’un part vaginal. Lliurement, vaig triar la segona opció i, finalment, la petita va néixer via vaginal gràcies al suport, humanitat i professionalitat de tot l’equip del Servei d’Obstetrícia que em va atendre.
Les afirmacions que fa la Sra. Lídia Quesada, en el Cara a Cara publicat per aquest diari el 12 de març, semblen fetes amb la intenció de generar dubtes i recels entre les dones que ara puguin trobar-se en una situació similar. I no considero just generar confusió, ni que sigui indirectament, envers la qualitat de l’assistència de l’Hospital de Sabadell, al meu parer del tot respectuosa amb el desig de la mare i en un entorn de màxima seguretat i protecció davant de qualsevol complicació, tant per a la mare com per al nadó.
Cada dona que pareixi on vulgui i com vulgui, però si us plau, sense fonamentalismes i amb el màxim respecte a la veritat i al treball que es realitza en centres sanitaris públics com l’Hospital de Sabadell, com es mereixen els seus professionals.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top