Arxiu

Comencem de nou: dignitat, ètica i coresponsabilitat

La incertesa del moment que estem vivint ens genera a tots certa desorientació i desesperança, sobretot a la gent jove, però davant de la incertesa, cal que actuem i ens movem en la direcció correcta.
El context actual ens és totalment desfavorable i això no es pot canviar ni obviar. Estem davant d’una crisi econòmica que pocs pensaven que s’eternitzaria, estan aflorant innumerables casos de corrupció, el prestigi de la política i de diverses institucions fins avui respectables ha caigut fins a uns límits inimaginables. Tot això és doblement negatiu, ja que la meitat de joves d’aquest país no té feina, la majoria no es poden plantejar independitzar-se i moltes famílies estan passant per uns moments econòmics lamentables i que requereixen d’ajut urgent.
Davant d’aquest desolador panorama, com a joves pensem que tenim l’oportunitat de començar de nou com a societat, ens veiem amb l’obligació de reclamar canvis i amb la responsabilitat de sumar-nos-hi per construir un futur millor. Si no, correm el risc de que perduri aquesta situació de manca d’il·lusions, on fer realitat els nostres somnis sembla un fet excepcional i on les nostres aspiracions es veuen truncades pels esdeveniments.
Demanem als polítics regeneració democràtica, transparència i bona gestió de la cosa pública, vocació de servei i compromís. Uns polítics capacitats per prendre les millors decisions. Uns polítics que rendeixin comptes als ciutadans, capaços de plegar quan ja no puguin aportar més per construir.
Però també exigim una societat més honesta, noble i amb ganes de fer bé les coses. Uns mitjans de comunicació professionalitzats i imparcials. Una justícia més ràpida i efectiva.
En definitiva, demanem corresponabilitat, un canvi d’actitud i un reforçament dels valors que sempre ens han caracteritzat.
Volem un punt i a part, i no un punt i seguit. Volem un Govern per a la nostra ciutat legitimat, que ens generi confiança i que ens aporti solu-
cions. Oblidem-nos d’acusa- cions i retrets. Com a joves ens hi juguem molt. Tots i tenim molt a dir i molt a fer. Posem-nos a treballar i a traçar les passes del nostre futur.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top