Arxiu

La remodelació del Passeig Manresa obligarà a tallar-lo a partir del dia 26

«Ara es tractaria que les obres no s’aturessin fins arribar a la Rambla, i en uns mesos quedés tot enllestit», va demanar el president de Comerç Centre, Josep Maria Porta, en la roda de premsa on els regidors del govern van presentar ahir l’imminent inici dels treballs al Passeig Manresa». Els regidors no van confirmar-ho, però tampoc no van desmentir-ho explícitament. De moment, s’està executant la primera fase de les dues, o potser tres, que aniran resolent la remodelació de la part de l’eix central que s’ha vist afectada per les obres del metro. Això és: des de la Plaça de l’Àngel fins al Baix Pedregar incloent el Passeig de la Plaça Major, la Plaça del Doctor Robert i el Racó del Campanar.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top