Arxiu

L’Embassa’t creix fins a tres dies i passa als jardins d’Unnim i el Museu del Gas

Julià Guerrero, Quim Carné i Arnau Solsona, en la presentació de dijous

El Festival Independent del Vallès Embassa’t, que ha portat a La Bassa de Sant Oleguer grups com Manel, Mishima, Maria Coma o Mazoni, torna amb canvi d’ubicació i més dies. Programarà prop de 30 grups musicals els dies 11, 12 i 13 als jardins de l’Espai Cultura Unnim i, com a complement, al mirador del Museu del Gas.

Des de demà divendres ja es podran adquirir des de la web del festival (http://embassat.com) les entrades per cada dia (18 euros) o l’abonament pels tres dies (25 euros) tot i que… no s’anunciarà cap dels grups programats fins aquest dimarts «via xarxes socials, a la web i en una nota de premsa», han dit avui els organitzadors, per sorpresa dels mitjans de comunicació convocats al Museu del Gas.
Obeïnt a una estratègia de «dosificar la informació» per crear més expectació, Julià Guerrero i Arnau Solsona, de l’entitat Sabadell Sona Jove que organitza el festival, dins el festival municipal d’estiu 30 Nits, han argumentat: «el titular és que es fa una cinquena edició de l’Embassa’t, que aquest creix fins a tres dies i que es fa al Centre».
Les úniques pistes que han donat sobre el cartell és que aquesta vegada no ve cap grup estranger, que la majoria seran catalans i especialment del Vallès, i que els estils es mouran entre el pop, el rock, la «música alternativa en tots els idiomes» i, aquesta vegada, amb «més presència de la música electrònica».

Uns 30 grups

Seran «prop d’una trentena» les bandes programades, que tocaran en dos escenaris instal·lats als jardins de l’Espai Cultura Unnim (els antics jardinets de la Caixa Sabadell), un de principal i un altre a l’Amfiteatre, i un tercer al mirador del Museu del Gas, a la Plaça del Gas.
Malgrat passar «de la música a la gespa a la música als jardinets», com resumeix Guerrero, es manté el nom del festival que fa referència a La Bassa.
Arnau Solsona promet «la programació més completa i eclèctica que hem preparat mai» per un festival que «va a més» i que manté el seu caràcter «amable i pròxim» amb el nou avantatge de ser ara al centre de la ciutat, on s’hi podrà arribar sense necessitat d’agafar el cotxe.
L’aforament màxim serà de 800 persones al dia, amb una previsó d’uns 2.000 assistents en els tres dies que duri el festival.
A més d’estrenar avui la web i, des d’ahir, la compra d’entrades ‘on line’ –també amb ticketea.com–, des de dilluns es podran compra físicament al bar Kafka, l’UME (exEufonia) i IMSA de Sabadell i, a Barcelona, a Discos Paradiso i Bcore.

El regidor de Cultura i Drets Civils, Quim Carné, ha expressat el suport de l’Ajuntament a aquesta iniciativa d’un grup de joves «amb empenta, valors i esforç», ara que la cultura «passa per moments difícils».

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top