Arxiu

Perdre el senderi

Si algú vol entendre el que ens està passant a la política catalana, que vagi amb compte ja que corre el perill de perdre el senderi. ¿On s’ha vist que un partit polític com Esquerra Republicana de Catalunya sigui, per una banda, el que marca, tot vantant-se’n, la fulla de ruta del Govern de la Generalitat i, per  l’altra, encapçali oficialment l’oposició a aquest Govern, obligant-lo a fer malabarismes i a dir el que no pensa? Això és un garbuix inextricable que està a anys llum de distància de l’equilibri i la racionalitat que tots desitgem per Catalunya. Uns, ERC, i altres, CiU, s’ho haurien de fer mirar i deixar de marejar-nos.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top