Arxiu

Donació de sang

Els sabadellencs sempre hem estat gent solidària, com ho demostra el considerable nombre d’associacions dedicades a labors solidàries. I en aquesta època de crisi sort n’hi ha d’aquestes entitats, és a dir de persones que hi dediquen temps i diners, religioses i laiques, perquè molta gent no es vegi mancada del més essencial per poder sobreviure. En general, em sembla que els sabadellencs i sabadellenques aprovem l’assignatura de la solidaritat.
Malgrat això, em va sobtar llegir fa uns dies al D.S. que a Sabadell la donació de sang (20’6 per cada miler d’habitants) ha baixat respecte altres anys i estem per sota de la mitjana del Vallès, que és gairebé del 30). Penso que hauríem d’acudir més al Banc de Sang per fer-ne donació, a més de per esperit solidari fins i tot per egoisme ja que mai no sabem si un dia també en necessitarem. Recordem que és fàcil i senzill.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top