Arxiu

Estafats

Vostè i jo i aquest d’aquí haurem de treballar més anys per accedir a la jubilació. Vostè i jo i aquest que té al seu costat acabarem cobrant menys pensió perquè, al pas que anem, la base de cotització s’haurà ampliat a 25 anys o a tota la vida laboral. Vostè i jo i aquest d’aquí haurem treballat més per pagar més a l’Estat i perquè aquest ens retorni una pensió menor durant menys temps. Diuen que per assegurar la sostenibilitat del sistema, el Fons de Reserva del qual és de 63.008.000 d’euros … dels quals 58.535.000 (el 97%) estan col·locats en deute de l’Estat. Amb la seguretat que se suposa que té l’Estat, la qual cosa és molt suposar. En resum: vostè i jo i aquell paguem el malbaratament estatal amb les nostres pensions … a canvi de res. Ens estan estafant.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top