Arxiu

El Club Natació en un atzucac

A l’abril del 2011, l’arribada del Sr. Miquel Torres a la presidència del Club Natació Sabadell fou una entrada d’aire fresc, en un ambient molt enrarit. Va succeir el Sr. Carles Ruiz Fontrodona, que fou director de l’entitat durant 26 anys i, després, 8 anys de president.
La nova Junta es troba un Club en fallida: el crèdit hipotecari de 23 milions d’euros, més 1.500.000 en pòlices de crédit, més un acta de la Seguretat Social de 900.000, i les obres de Can Llong parades. Els calaixos buits de diners i plens de factures sense pagar. El nombre de socis havia baixat de 35.000 a 28.000.
El Sr.Torres es veu obligat a fer un pla de viabilitat i demanar ajuda financera.
Aquella Junta del Sr. Ruiz, vol tornar a agafar les regnes, ha canviat de “rol”. Ara són l´oposició…
Amoïnats, un grup de 9 socis, demanem audiència al Sr.Torres i l’informem d’una sèrie de coses. Ens diu que ja n’está assabentat, que ho té en compte i que, quan disposi del comunicat oficial de la Seguretat Social, encausará la Junta anterior. Però, al contrari del que va dir, no els encausa i fa un pacte de no agressió amb aquells senyors (pel bé del Club). Va ser una falta de respecte als socis.
Ara ens sembla que l’oposició té raó quan diuen que el Sr.Torres és incompetent. També sembla que aquella gent ens la tornarem a trobar dintre. El Club Natació Sabadell está en un atzucac.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top