Arxiu

Al senyor Pere Juvé Mas

En primer lloc, un reconeixement elogiós per acompanyar la seva mare als llocs i vetllar per ella. Això l’honora com a fill i com a persona.
En segon lloc, en nom de la comunitat parroquial de Sant Vicenç de Jonqueres, li demano disculpes per si la seva mare es va sentir abordada en informar-li el senyor Navarro, el sagristà, que no calia que portés els ciris de casa, que els podia comprar a la parròquia. Aquestes són les ordres que té de part meva.
El senyor Navarro sap que part del seu sou surt de la venda de ciris. I és gràcies a ell que l’església és oberta matí i tarda, per meditar i pregar, posant ciris o no posant-los. Esperem que sempre poguem oferir aquest servei gràcies a tantes persones que generosament col.laboren.
Estic d’acord que els ciris els pot encendre a casa seva. De fet, el que compta és la pregària i es pot fer a qualsevol lloc, aquesta pot anar acompanyada d’una ofrena a l’església per al seu manteniment o, millor encara, d’una ofrena pels pobres. El ciri de més valor ofert a Déu és la pregària sincera del cor i l’ajut a qui ho necessita.
Pel que fa a la pràctica de la fe s’ha de practicar a tot arreu, a casa, amb els veïns, amb els amics i amb els enemics, tal com ens diu Jesús.
Des d’aquesta parròquia el convidem a que acompanyi la seva mare a l’Eucaristia del diumenge on podrà escoltar la Paraula de Déu i rebre Nostre Senyor que és Pa de Vida; al grup de Vida Creixent, que és un grup de fe per a persones grans que es reuneixen cada segon dijous de mes; a la Unció dels Malalts i la Gent Gran que farem el diumenge 26 de maig a 2/4 d’1, a la missa i a col.laborar  a ajudar les 122 famílies que ajudem amb aliments des de Càritas, per a les quals pot portar aliments cada tercer diumenge de mes.
És a dir que la fe, com vostè diu, la pot practicar a casa seva i és el primer lloc on s’ha de viure, però és a la comunitat de Jesús on ens trobem com a família seva, encara que de vegades hi hagi petites discrepàncies, com n’hi ha a totes les famílies.
Si vol continuar la conversa, estic a la seva disposició en horari de despatx o quan em demani.
Les meves disculpes i salutacions afectuoses en el Senyor.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top