Arxiu

Terrasses a les voreres

Està molt bé que els bars tinguin terrasses exteriors perquè donen sensació de vida i de convivència. I, a més, considero és una bona solució pels fumadors. Però també crec que s’ha de fer degudament ja que jo em trobo que, quan passo per les voreres de la Rambla, gairebé no queda espai i haig d’anar topant amb la gent que va més a poc a poc o en sentit contrari, situació que és molt empipadora. Les terrasses estan molt bé, però cal que l’Ajuntament estableixi les normes d’ús de l’espai públic i que els bars les complexin.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top