Arxiu

Voluntariat

Malgrat viure un temps en què sembla que l’egoisme i l’anar cadascú per ell siguin la tònica general, encara tenim exemples de solidaritat que ens reconforten una mica i ens demostren que hi ha persones sensibles respecte als problemes del demés. Per això vull felicitar els jubilats de Caixa Sabadell que, voluntàriament, ajuden les famílies que no poden pagar la hipoteca, negociant amb els bancs i evitants molts desnonaments. I, com que coneixen el món financer, ho fan amb molta eficàcia. Felicitats.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top