Arxiu

Enrajolat en mal estat

Escric aquesta carta per fer notar, a qui correspongui, el mal estat de l’enrajolat de molts carrers, en especial del carrer de Sant Quirze, començant per la plaça Marquilles i girant cap el carrer de Gràcia. Perquè sembla mentida que les persones encarregades d’aquest afer ho puguin deixar en tan mal estat. En aquest tram, les rajoles estan tan mal posades que, generalment, quan hi passes ho veus, però hi ha d’altres carrers en què els desnivells són de 1 ó 2 centímetres i és més fàcil entrebancar-s’hi.
Si us plau, abans no s’hagi de lamentar alguna desgràcia, agrairia que miressin d’arreglar-ho.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top