Arxiu

Bicicletes per la vorera

Esperarà el Govern Municipal que hi hagi un o varis accidents mortals de vianants atropellats per una bicicleta, per eradicar d’una vegada que aquestes passin pel damunt de les voreres?
No fa massa dies, dirigint-me al centre de la ciutat per l’estreta vorera d’un tram del carrer Colom, entre la Plaça Vallès i uns metres abans d’arribar al carrer l’Estrella, baixava pel damunt de la vorera un ciclista a una velocitat no gens moderada. No em va donar la gana de moure’m per deixar-lo passar! Es va aturar i em va increpar, i em comminava al mateix temps sense cap tipus de delicadesa i educació, a  que m’apartés i el deixés passar. Repeteixo: no em va donar la gana d’apartar-me! No sóc jo qui ha de baixar de la vorera; ha de ser el ciclista! A la fi, i gràcies a dos senyors que en aquell moment passaven pel mateix lloc, van obligar el ciclista a deixar la vorera. Ho va fer, però immediatament, tornà a pujar a la vorera un cop sortejat “l’obstacle” que li suposava la meva presència i la d’aquells dos senyors que el van foragitar.
Fins quan hem de suportar aquests incívics ciclistes? Fins quan han de circular les bicicletes sense placa identificativa tal qual s’havia fet sempre? Si portessin placa identificativa, se’ls podria denunciar cada vegada que se’ls enxampés circulant pel damunt d’una vorera. Ara només ens queda el dret a l’enrabiada.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top