Arxiu

10 anys de voluntariat

El dimarts, al Casal Pere IV, es va fer un acte per celebrar el desè aniversari del voluntariat per la llengua catalana. Som els catalanoparlants que ensenyem a parlar català a les persones que el volen aprendre.
Bé, l’acte va ser molt emotiu i distès, amb parlaments a càrrec de la dinamitzadora, senyoreta Lídia, que va embolicar la troca perquè els assistents entenguessin el que és ser voluntari. Hi havia en Vicens que pasava la troca des d’un voluntari a un aprenent i aquesta tornava a un voluntari i així fins a donar a entendre els lligams que ens uneixen els voluntaris amb el aprenents. Després es va haver d’embolicar la troca i va ser en Ramon qui ho va fer. En fi, un acte molt amè i agradable, tant que va passar el temps volant i ja se sap que les coses boniques duren poc. Ara ja esperem que arribi l’oncè aniversari a veure si pot participar-hi tothom En resum un acte molt simpàtic i ple de gent que es va interessar per aquest voluntariat.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top