Arxiu

Manteniment del Parc Catalunya

icada a la secció ‘El carrer’ el passat 25 de maig en aquest diari, m’agradaria aclarir que els grafits que figuren a la fotografia del monument d’Agustí Puig en memòria de l’alcalde Toni Farrés ja fa dies que es van netejar.
Precisament, les inspeccions periòdiques de manteniment del Parc de Catalunya que porta a terme l’Ajuntament van permetre detectar aquesta bretolada i esmenar els desperfectes ocasionats. Les inspeccions es fan diàriament amb l’objectiu de resoldre, tan aviat com sigui possible, els desperfectes que es produeixen per l’ús i els que es produeixen per accions incíviques o vandalisme.
Aquest manteniment és feina del personal del Parc, però els ciutadans que fem ús d’aquest espai en som també responsables. Per aquesta raó agraïm també la col·laboració ciutadana per tenir-ne cura.
De fet, en el manteniment del Parc també hi treballen prop d’una vintena de persones, que juntament amb diversos alumnes de pràctiques de l’escola Agustí Serra, dediquen els seus esforços a tasques de neteja, jardineria, vigilància, administració i monitoragte. A més a més, el Parc compta amb la col·laboració d’una desena d’entitats que també ajuden a fer del Parc un espai de referència amb més d’un centenar activitats a l’any.
Gràcies a la col·laboració de tots i totes tenim un gran parc com aquest i hem gaudit d’un gran èxit en la Festa del Parc del passat cap de setmana.
El que més ens omple d’il·lusió: la implicació de la ciutadania de Sabadell amb el Parc de Catalunya, el seu parc. Amb l’ajut de tots estem mantenint un gran espai verd per al gaudi i orgull tots els ciutadans i ciutadanes de Sabadell.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top