Arxiu

Retallades sanitàries

Sembla ser que l’any vinent, segons diu el D.S, el Taulí haurà d’aplicar fortes mesures per pal.liar la crisi econòmica. Jo penso que tots els sabadellencs i sabadellenques hauríem d’estar més conscienciats sobre el que això pot significar en l’atenció sanitària que rebem i que, fins ara, podem considerar com a molt bona. Com vaig sentir dir a algú fa temps, el Taulí és la joia de la corona dels sabadellencs. Però no ens enganyem, si hi ha menys diners, això afecta d’una o altra manera els malalts o els professionals o a tots dos alhora. I seria bo que en aquesta línia donéssim més suport a les reivindicacions que des de fa temps fan metges, infermeres i resta del personal, així com entitats representatives del veïns. Si baixem la guàrdia i permetem que retallin l’atenció pública sanitària, estem perduts. Ells no paren: l’any passat ja van conseguir tancar alguns ambulatoris les tardes del mes d’agost i aquest anys, una mica més.
I també haig de dir que és un presa de pèl que polítics, com va fer Oriol Junqueres l’altre dia, vingui al Taulí a dir -faltaría más!- que la culpa els dels altres. Ja està bé de demagògia. Que Oriol Junqueres, el polític amb més poder de Catalunya, ja que mana al govern i encapçala l’oposició, tingui la barra de presentar-se al Taulí com ho va fer, com si ells fos aliè a l’amenaça que rep la nostra sanitat, és impresentable. I si algú se’l creia, aleshores estaríem davant d’un cas de la dita aquella de les banyes i pagar el beure.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top