Arxiu

El Passeig de la Plaça Major

A la secció “El carrer” (D.S. 6-07-13), es podia llegir: “Aquell aire del Musical”, en referència al cafè-bar l’Andana. Uff! el Musical era un Ferrari, el cafè-bar l’Andana a dia d’avui es pot quedar en un 4L (que anaven de fàbula). Per què Ferrari i 4L? Molt senzill: en teoria, les obres del Passeig estan acabades, però els polítics del nostre Ajuntament no fan res per eliminar totxos, valles runa, deixalles, etc. i el Passeig sempre està igual. I així és impossible que el cafè-bar l’Andana pugui arribar a ser un Ferrari. Els polítics de Sabadell no ho volen.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top