Arxiu

Pànic a l’estiu

Sí, sí, tal com veuen la major part de veïns del carrer de Lacy, tenim pànic a l’estiu. M’explico. Resulta que a la cantonada Lacy-Rambla hi ha la vergonya de Sabadell: els contenidors que serveixen perquè els incívics hi vagin a fer pipi i alguna vegada popo. Ja fa uns anys que, per aquestes dates, la gent escriu de la pudor que fan. No hi ha manera cap any que el Ajuntament o qui sigui faci alguna cosa per solucionar aquesta pudor.
La millor manera seria coordinar a l’hora que vénen els camions a recollir les deixalles i aprofitar, quan aixequen els contenidors, esperar una mica amb el contenidor enlairat i tirar desinfectant, però litres perquè tot el terra quedés un xic net i sense pudor. Jo crec que és feina dels encarregats de medi ambient, per tant invito algun responsable d’aquest departament, si és que hi ha algun responsable, a que vingui al migdia i olori un ratet, només 10 segons i es donarà compte del que patim cada dia els veïns i del que pateixen els altres ciutadans que tenen la desgràcia de passar per aquest carrer.  Crec que els que vivim a aquesta zona ens mereixem un xic més de respecte doncs, segons tinc entès, cada any sí que ve l’impost de l’IBI i demés impostos, però clar music pagat fa mal so. Segurament ara els responsables marxaran de vacances i nosaltres els veïns a seguir patint un any més aquestes olors de lavanda, però, jo diria més, de la banda de baix.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top