Arxiu

Unitat del Vallès Occidental

És per posar-se a tremolar. Cada vegada que els polítics de torn es posen a pensar (?), no podem esperar res de bo. Es tracta d’anar embolicant la troca per fer-nos veure que treballen.
Així, a manca de coses més positives, els ciutadans no deixem de rebre sorpreses, que és una manera de distreure’ns. La darrera és el que llegeixo al D.S. de dimarts: “El Consell Comarcal quiere blindar la unidad del Vallès Occidental”. Però… que estava en perill la unitat del Vallès Occidental? Que, potser, algú pretén aixecar un mur, com el d’Israel, per separar-nos els uns del altres? Això és hores d’ara impensable, si bé ja fa temps que algun il.lustre terrasenc ja va voler fragmentar, almenys administrativament, el Vallès Occidental, però pel que veig els trets no vénen ara d’aquesta banda.
Diuen els de la Generalitat que aquesta nova divisió seria per mancomunar serveis i eliminar costos. Què voleu que us digui: ja fa massa temps que em vaig quedar calb i cada vegada que sento això d’eliminar costos i burocràcies no puc deixar de pensar allò que tantes vegades s’ha repetit: per eliminar un òrgan burocràtic, se’n crea un altre que ho estudiï i així es van multiplicant.
De tota manera, penso que el govern de la Generalitat hauria de dedicar-se més a pensar en les preocupacions i en el dia a dia dels ciutadans de Catalunya que no pas en anar perdent en temes com aquest que no fan més que posar de malhumor a tanta gent que ho està passant malament.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top