Arxiu

Eficaç evacuació del campament de Xivarri

Aquesta passada nit de diumenge al campament de l’esplai Xivarri l’equip de monitors i d’intendents han viscut una situació complicada per l’evacuació dels més de 100 infants que estaven acampats a Faners (Berguedà).
Arran de la persistent pluja en un terreny que no xuclava l’aigua i de la crescuda del riu, els monitors van decidir trucar al 112. Gràcies a la professionalitat de mossos, bombers i la resta de personal d’emergències, la situació es va resoldre satisfactòriament. Agraïm a tot aquest personal la seva actuació, però sobretot volem agrair als monitors i monitores del Grup d’Esplai Xivarri que van prendre la decisió en el moment oportú, van implicar els infants de més edat, van aconseguir que petits i mitjans visquessin l’experiència gairebé com un joc, i ens van saber informar, als pares, sense alarmar-nos.
Cada dissabte durant el curs i diversos caps de setmana a l’any, confiem els nostres fills i filles a una colla de nois i noies que en tenen cura, els entretenen i els eduquen en una sèrie de valors. Sabem que són vitals, alegres, responsables, però aquesta vegada davant l’adversitat us heu superat: Gràcies monis!!!

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top