Arxiu

L’autobús és massa lluny

Em faig portador d’una airada queixa de la senyora Neus, veïna de Can Rull,  que fa referència al servei d’autobús iniciat per les obres a l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat. Moltes persones grans no estan assabentadas del tancament de l’estació Sabadell-Rambla ni de la posada en marxa d’un servei d’autobús per completar el trajecte.
Ignorant ambdues coses, la referida senyora Neus, la passada setmana, va intentar agafar el ferrocarril a primera hora del matí per anar fins a Barcelona i va haver d’anar ‘a peu’ fins la Plaça del Mercat. Som molts les i els usuaris grans que no entenem per què no es pot tenir estacionat l’autobús d’enllaç en el mateix carrer d’Alfons XIII, i se’ns obliga a fer un desplaçament a peu que, per a molts de nosatres, resulta feixuc. Considerem que això és una falta d’atenció als usuaris, principalment a les persones grans, i per aquesta raó recordo als responsables que rectificar és de savis.
El sotasignant, de 80 anys, usuari, en nom propi i també en el de tota las gent gran de Sabadell, agrairem que es
canviï el lloc d’estacionament de l’autobús d’enllaç.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top