Arxiu

Un pregó amb valors castellers en l’any dels Saballuts

En temps difícils per la Cultura i per tothom, la Festa Major arriba amb un pressupost que acumula una retallada del 68 per cent des del 2008, tot mantenint els 200.000 euros de l’any passat, però apostant pel vessant festiu amb Los Manolos i Els Catarres, autors de la cançó de l’estiu a TV3 i Catalunya Ràdio, «Rock’n’roll». Els grans concerts, que van fer petit el carrer Pi i Maragall l’any passat quan es van situar a la Creu Alta, passen a la Ronda Ponent (a l’alçada del carrer Calderón). Les Barraques es mantenen a l’antic Vapor Turull, a l’aparcament del carrer Creueta, a partir de divendres.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top