Arxiu

Elisabet Carnicé anima a fer pinya amb un pregó casteller

S’ha notat que Elisabet Carnicé presenta el programa casteller «Quarts de nou» a Televisió de Catalunya. Les referències i les metàfores relacionades amb el món casteller. han estat constants, en un pregó que no s’ha caracteritzat precisament per la seva brevetat. Han estat gairebé 15 minuts de discurs, on la periodista ha fet palesa del seu sabadellenquisme. En els preàmbuls, però, ha hagut d‘escoltar espontanis crits a la indepèndencia i xiulets tímids adreçats a les autoritats municipals en el moment que sortien al balcó de la plaça de Sant Roc.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top